Experts al sector d'automoció

Qui som?

La nostra trajectòria a l'automoció

Recanvis i Accessoris Gaudi, es va fundar l’any 1989 amb una única vocació: donar el millor servei als seus clients. Poc podíem imaginar quan vam començar la nostra activitat amb una petita botiga de 140 metres, que RECANVIS I ACCESSORIS GAUDI, SL arribaria a tenir unes instal·lacions de més de 5.000 metres quadrats al seu magatzem principal de Parets del Valls, tot i així també compta amb diversos punts de venda a Catalunya, Saragossa i València.

Tot això és el fruit de la il·lusió i professionalitat amb què vam començar, i que es manté viva en l’actualitat, intentant dia a dia millorar els nostres serveis i l’atenció als nostres clients, sense la inestimable ajuda gens hauria estat possible. Tampoc podem oblidar-nos dels nostres proveïdors i de l’equip humà que forma l’empresa, que han estat i són un pilar fonamental en la transformació i creixement de l’empresa.

Comptem amb un equip de professionals i experts qualificats al sector de recanvis d'automoció. A més, la importància de seguir actualitzats fa que el nostre personal continuï formant-se amb l'objectiu d'estar sempre preparats per fer front a qualsevol canvi o actualització al mercat. També és molt important per conèixer les darreres novetats en tècniques de distribució de peces d'automòbil, una cosa essencial per al nostre sector.

En el nostre dia a dia, li atorguem una gran importància a la satisfacció del client i perquè el nostre negoci segueixi creixent al sector disposem de les eines més demandades del mercat. Utilitzem la darrera tecnologia en serveis per oferir la millor relació qualitat-preu en tots els nostres productes.

Els nostres avantatges competitius

A Recanvis Anoia comptem amb uns excel·lents avantatges diferencials. Les bases en el nostre treball diari per poder oferir als nostres clients una feina optimitzada i excel·lent són:
  • Atenció: T'assessorem en tot allò que necessitis sobre recanvis d'automòbil.
  • Personalització: Apostem per un tracte i servei únic i original per a cada client.
  • Rapidesa: El nostre equip està format per professionals l'experiència dels quals fa que siguin àgils.
  • Qualitat: Un dels nostres valors essencials que aporta credibilitat a la nostra feina.
  • Treball en equip: Apostem pel factor humà i sempre estem disposats a fer que el nostre personal se senti motivat i acompanyat per tot l'equip.
  • Compromís: La passió amb què duem a terme el nostre treball i la dedicació que posem a cada servei té com a fi la satisfacció del client.
  • Experiència: Anys de trajectòria al sector avalen la qualitat dels nostres serveis.
Gràcies a aquests avantatges competitius ens posicionem en un lloc preferent dins del sector pel que fa a les empreses de la competència, cosa que ens permet consolidar-nos com a especialistes en recanvis d'automòbil amb un gran potencial actual i futur.

Ampli catàleg de productes

Comptem amb un ampli catàleg de productes disponibles pels nostres clients